Ik heb echte daredevils in Blijdorp gezien

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blijdorp
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het is mooi weer, je bent vrij. Wat kan je anders doen dan naar Blijdorp gaan, zitten er echte daredevils.

Zie ik dit:

Ik heb echte daredevils in Blijdorp gezien
De ijsbeer ligt te slapen, boeit het ons wat?

Nee, Oceanium is nog gesloten. Deze sukkels, nijlganzen, weten blijkbaar niet dat er hier een ijsbeer zit. Of, echt dat is logischer, nijlganzen zijn echte daredevils, living on the edge enzo. De laatste keer hadden we al een nest van ze gezien en met het het idee van “zo, die durven!” dachten we daar het onze van.

Ze trekken zich echt niets aan van de ijsbeer en gaan gewoon lekker zwemmen is het bassin. Dus ja, Ik heb echte daredevils in Blijdorp gezien.


Disclaimer
De foto’s op deze pagina zijn door mij, Fred Marchée, persoonlijk gemaakt. Fotograferen is een hobby van mij en ik heb niet de intentie aan deze website geld te verdienen.
Wil je één of meerdere van de foto’s gebruiken neem dan contact met mij op. Ik kan je voorzien van de originele, DNG, bestanden. In principe is een bronvermelding met link het enige wat ik van je vraag.
Belangrijk
Diergaarde Blijdorp staat niet toe dat foto’s van hun dieren, zonder toestemming, op een commerciële manier worden gebruikt. Wil je dat toch doen, neem dan eerst contact op met Diergaarde Blijdorp hierover. Hoe dat moet staat hier.
Nog belangrijker
Diergaarde Blijdorp bestaat bij de gratie van hun bezoekers. Neem een abonnement, ga meer dan eens per jaar, maar ga naar Diergaarde Blijdorp.
Bedankt voor je interesse en ik zie je in Blijdorp.

Geef een reactie